IF MAKING MOVIES IS A CRIME, THEN CRIME IS MY BUSINESSBlogger Templates

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Σκέπτομαι για να γίνω ιδιωτικός Ερευνητής! (Μέρος 1ο)



  • Σκέπτεστε για να γίνετε ιδιωτικός Ερευνητής; 
    Συνεχίστε το διάβασμα αυτών των σελίδων, και θα μάθετε πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. 
    Το να γίνει κάποιος ιδιωτικός Ερευνητής, δεν απαιτούνται κάποιες ειδικές σπουδές ή σειρές μαθημάτων, αρκεί να ακολουθήσει ακριβώς τα απλά και πρακτικά βήματα που θα σας δοθούν μέσα σε αυτό το εγκόλπιο και απ’ αυτή την ιστοσελίδα που φτιάχτηκε με αγάπη και μεράκι, και αφού πάρετε μια μικρή γεύση, ίσως βοηθηθείτε στο να αποφασίσετε μετά αν θα ακολουθήσετε το επάγγελμα αυτό έχοντας μια επιτυχή σταδιοδρομία!
    Καθένας μπορεί να γίνει P.I.
    Έχει γίνει η γρηγορότερη ανερχόμενη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών απο το 2005!
    Υπάρχουν φυσικά ήδη χιλιάδες P.I'ς εκεί έξω, αλλά εάν ακολουθείσετε τα απλά βήματα και τις προτάσεις που σας δίνουμε στο εγκόλπιο αυτό, δεν θα έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα να αναριχηθείτε γρήγορα στην κορυφή.
    Σίγουρα πρέπει να αρχίσετε απο χαμηλά και να εργασθείτε σκληρά, αλλά για έναν P.I., η φράση “σκληρή δουλειά” είναι καθημερινή ρουτίνα και πάνω απ’ όλλα, ικανοποίηση!

    Εάν δεν έχετε ερευνήσει ήδη λεπτομέρειες αυτού του κλάδου, επιτρέψτε μας, μα, το κάναμε εμείς ήδη για σας! Μετά από έρευνες σε πολλές P.I. επιχειρήσεις και οργανισμούς, έχουμε βρεί πολλούς ενδιαφέροντες παράγοντες που θα είναι σημαντικοί για σας να ωθήσετε την νέα σας επιχείρησή σας προς τα εμπρός.

    Πρώτα, είναι οι “ειδικότητες” που εσείς και η επιχείρησή σας πρέπει να αποκτήσετε, προκειμένου να συμβαδίσετε με τον συνεχώς
    αυξανόμενο ανταγωνισμό.
    Δεν μπορείς να είσαι τέλειος ή πολύ καλός σε όλα, μα, σε κάτι σίγουρα ξεχωρίζεις...
    εκεί είναι το μυστικό!


    Ειδικότητες Ιδ. Ερευνητών
    Αυτές οι ειδικότητες παρατίθενται κατά σειρά σπουδαιότητας, και είναι όλες οι απαραίτητες ειδικότητες, που εσείς και η επιχείρησή σας πρέπει να είστε σε θέση να γνωρίζετε καιλά, για να εξυπηρετήσετε σωστά και υπεύθυνα τους πελάτες σας!
  • Υποθέσεις εξαφάνισης προσώπων
  • Ασφαλιστικές υποθέσεις
  • Παρακολουθήσεις (παντός τύπου)
  • Ερευνες υπόβαθρου (παρελθόν κ.λ.π.)
  • Ερευνες ποινικού μητρώου
  • Οικονομικές έρευνες
  • Υποθέσεις αποζημίωσης εργαζομένων
  • Ερευνες βάσης δεδομένων στο διαδύκτιο
  • Υπηρεσίες επεξεργασίας δεδομένων
  • Φύλαξη προσώπων
  • Ερευνα προϋπηρεσίας εργαζομένων
  • Αντιφατικές / αντίθετες μετρήσεις
  • Ερευνες απόδοσης ευθυνών
  • Αποκατάσταση εγγύησης
  • Προσωπικές και εσωτερικές υποθέσεις
  • Πολιτικές έρευνες
  • Αναζήτηση κληρονόμων
  • Αναζήτηση θετών / φυσικών γονέων
  • Κλοπές απο υπαλλήλους (Undercover έρευνα)
  • Υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων

    Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές για κάθε ειδικότητα σε μια επιχείρηση για να σκευθείτε και να αποφασίσετε, αλλά εστιάζοντας σε κάποια ή κάποιες από αυτές τις ειδικεύσεις, θα αποκτήσετε μια επιτυχή επιχείρηση.
    Ξέρετε ήδη πολλά για το επάγγελμα του P.I. από όσο φαντάζεστε!
    Εφαρμόστε στην επιχείρησή σας, τις όποιες ειδικές γνώσεις έχετε αποκτήσει στη ζωή σας, και χρησιμοποιήστε τις για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε ακόμη πιό υψηλά επίπεδα!


  • Marketing
    Το μάρκετινγκ και η διαφήμιση αφορούν ένα πολύ μεγάλο και σπουδαίο μέρος οποιασδήποτε σοβαρής επιχείρησης σήμερα. Η εμπορική στρατηγική σας εξαρτάται από μερικούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως ο προϋπολογισμός που έχετε θέσει κατά μέρος για λόγους μάρκετινγκ μόνο.

    Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μάρκετινγκ που έχουν αποδειχθεί επιτυχείς στο παρελθόν και μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τη νέα P.I επιχείρησή σας.

    Ένα καλό ξεκίνημα στήν εξτρατεία μάρκετίνγκ σας, είναι οι διαφημίσεις. Αρχίζοντας με τις διαφημίσεις στις τοπικές εφημερίδες, Χρυσό οδηγό και στις διάφορες τοπικές οργανώσεις. Το επόμενο βήμα σας είναι να εξασφαλίσετε ότι οι επαγγελματικές και σωστά σχεδιασμένες, επαγγελματικές διαφημιστικές σας κάρτες διαφημίζουν και κάνουν γνωστό το όνομά σας και το όνομα της επιχείρησής σας παντού.
    Θυμηθείτε, ο καθένας είναι πιθανός πελάτης, οπότε, μοιράστε όσο πιο πολλές επιχειρησιακές διαφημιστικές κάρτες μπορείτε!!

    Η ανάπτυξη ενός ιστοχώρου είναι ένας μεγάλος τρόπος να εξασφαλιστεί ότι η επιχείρησή σας αρχίζει σωστά.
    Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εξετάζουν εάν θα είναι πετυχημένη μια παρουσία στο διαδίκτυο. Ένας επαγγελματικός και όμορφος σχεδιασμός, εύκολος σε περιήγηση και χρήση, είναι ο απόλυτος σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία στο Διαδίκτυο. Το θέμα είναι να βρείτε τι προσελκύει τους νέους πιθανούς πελάτες σας. Ο δεύτερος κρίσιμος παράγοντας είναι υποβολή του ιστοχώρου σας σε όσες μπορείτε περισσότερες μηχανές αναζήτησης καθώς επίσης παράλληλα και on-line μάρκετινκ με διαφημίσεις. Αυτά τα δύο πηγαίνουν μαζί και μπορούν να ανεβάσουν ή να μηδενίσουν την παρουσίαση ενός ιστοχώρου. Ζητήστε βοήθεια απο κάποιους γνώστες για τα θέματα διαφήμισης και Σχεδιασμού-κατασκευής-προώθησης ιστοσελίδων και θα δείτε τα θεαματικά αποτελέσματα που μπορεί να δημιουργήσει το Διαδίκτυο.

    Μόλις δημιουργήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να την διαφημίσετε οπωσδήποτε. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το Διαδίκτυο σήμερα κατά πολύ περισσότερο από ποτέ, έτσι αναφέρετε πάντοτε την διεύθυνση του ιστοχώρου σας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε κάθε γράμα που στέλλνετε, και σε κάθε διαφήμισή σας!
    Ξεκινώντας την επιχείρησή σου
     Η καθιέρωση μιας “βάσης” για την P.I την επιχείρησή σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Το καλύτερο για αυτό το είδος επιχείρησης, είναι ότι, είναι η τέλεια "κατ' οίκον” βασισμένη επιχείρηση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να νοικιαστεί ή να μισθωθεί κάποιο γραφείο, επειδή πολλοί πελάτες δεν έρχονται σε σας, αλά πηγαίνετε εσείς σ’ αυτούς. Η εργαστία στο σπίτι μπορεί να είναι δύσκολη, γιατί απαιτεί πειθαρχία και επαγγελματισμό. Παρακάτω, σας δίνω έναν κατάλογο που θα σας βοηθήσει να καθιερώσετε ένα επαγγελματικό και επιτυχές εργασιακό
    περιβάλλον.
    - Αξιόπιστος & ενημερωμένος υπολογιστής
    - Πρόσβαση Διαδικτύου (κατά προτίμηση υψηλή ταχύτητα)
    - Μηχανή fax
    - φωτογραφικές μηχανές & μηχανές βιντεοσκόπησης
    - Όργανα καταγραφής ήχου
    - Ιστοχώρος 
    και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    - Επαγγελματικές επιχειρησιακές κάρτες
    - Επαγγελματική κατάρτιση
    - Αδεια λειτουργίας επιχείρησης
    - Ελεύθερος (δωρεάν) αριθμός τηλεφώνου για τους πελάτες σας (π.χ. 0800-)
    - Διόπτρες
    - 2 Αριθμοί τηλεφώνου (προσωπικός / επιχείρηση)

    Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τον μεγαλύτερο μέρος αυτού του εξοπλισμού ήδη αλλά δεν βλέπουνε τις δυνατότητές τους. Από την κατοχή ήδη μερικών από αυτά που αναφέραμε για τις ανάγκες τις P.I επιχείρησής σας, κερδίζετε πολλά χρήματα για την οργάνωση! Διαφορετικά, μπορείτε να τα αγοράσετε έστω και τώρα, εξοπλίζοντας την επιχείρησή σας σιγά σιγά με τα απαραίτητα!

    Αναφέραμε τους 2 αριθμούς τηλεφώνου επειδή κάποιος προορίζεται να είναι μια μη καταχωρημένη, ασφαλής γραμμή. Αυτό θα είναι για τηλεφωνήματα που προορίζονται να παραμείνουν 100% εμπιστευτικά και που απαιτούν μεγάλη διακριτικότητα.
    Σχέσεις με τους πελάτες & τιμολόγηση
     Η ικανοποίηση των πελατών σας είναι η σημαντικότερη επιχειρησιακή στρατηγική που μπορείτε να έχετε. Όταν δίνετε κάποιες προθεσμίες ή κάποιες υποσχέσεις στους πελάτες σας, είναι σημαντικό να κρατηθούν ή θα βρεθείτε χάνοντας τους πελάτες σας πολύ γρήγορα.
    Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική απέναντι στους πελάτες σας! Εάν βρεθείτε για κάποιο λόγο εκτός προθεσμίας σε κάποια υπόθεση, πέστε το απλά και τίμια στον πελάτη σας, στις περισσότερες περιπτώσεις θα δείξει κατανόηση.
    Εάν αντιμετωπίζετε τους πελάτες σας με σεβασμό, θα δείτε να σας διαφημίζουν οι ίδιοι και να σας εκτιμούν ακόμη κι οι ανταγωνιστές σας.

    Είναι σημαντικό να είστε δίκαιοι με τους πελάτες σας, να μην υπερχρεώνετε και να μήν εξαπατάτε ποτέ τους πελάτες σας, αλοιώς θα δείτε να χάνετε η επιχείρησή σας και μάλιστα πολύ γρήγορα! Οι περισσότεροι P.I πράκτορες χρεώνουν ανά ώρα ή ανα ημέρα. Οι πελάτες σας ξέρουν πότε προσπαθείτε να τους “αρμέξετε”. Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι απαραίτητα να χρεώσετε,
    όπως τα τηλεφωνήματα, τις αναφορές σας και τα πράγματα που δεν παίρνουν πολύ χρόνο.
    Κρατήστε την αμοιβή σας λογική και τα τιμολόγιά σας απλά και κατανοητά,
    και θα δείτε ότι θα έχετε πολλούς πελάτες που θα αυξάνονται σταθερά!
    Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος
     Ανάλογα με το πού ζείτε, οι αιτήσεις αδειών μπορεί να είναι διαφορετικές.
    Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ψάξετε και να μάθετε μόνοι σας.
    Μερικές αιτήσεις περιλαμβάνουν και κάποια εμπειρεία σε αυτόν τον τομέα.
    Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να εργασθείτε για κάποιο διάστημα κοντά σε έναν άλλον P.I για για να μάθετε κάποια απο τα “μυστικά” του επαγγέλματος, προκειμένου να αποκτήσετε τήν άδειά σας.
    Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία πραγματικά. Για κάποιον που ξεκινάει τώρα μια καριέρα σαν Ρ.Ι. δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρεία να μάθει στην πράξη κάποια πολύτιμα μυστικά, δουλεύοντας δίπλα σε έναν “παλιό”.
    Πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κάνετε
     Εδώ σας δίνω έναν κατάλογο πιθανών λαθών, που μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε P.I. Αποφεύγετε παρακαλώ αυτά τα λάθη, όσο το δυνατόν.

    - Να παριστάνει τον αστυνομικό
    - Να οπλοφορεί χωρίς απαραίτητη άδεια
    - Παραβίαση οικιών, ιδιωτικών χώρων, προσωπικών δεδομένων, ελευθερίας άλλων
    - Συμμετοχή σε κατοχή, χρήση ή διακίνηση ναρκωτικών
    - Ψευδείς αναφορές στους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους
    - Πλαστογράφηση στοιχείων τόπου εγκλήματος
    - Ανάμιξη προσωπικά με την εργασία ή έναν πελάτη(γκομενιλίκια στην απλή γλώσσα)
    - Διάπραξη έγκλήματος οιουδήποτε είδους
Απο το blogspot
http://crimeinvestigators.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: